Szem- és arcmasszázs minden nap!

Friss topikok

Linkblog

Infó

Szem és arcmasszázs minden nap - otthon!

MINDEN NAP ÚJ INFORMÁCIÓK - CSAK ÖNNEK!

Ha kérdése van a témában, keressen minket:

info@masszazsdepo.hu

+20 9436 110

Kinek ajánlott a szemmasszírozó?

2009.10.10. 10:00 | Kyokei | Szólj hozzá!

  • Azoknak a fiataloknak, akik gyenge vagy átmeneti rövidlátásban szenvednek, amelyet az iskolai stressz vagy a sok TV nézés okoz. A készülék használatával csökkennek a szem irritációjából, túlérzékenységéből adódó kellemetlen tünetek (pl. könnyezés)   

     
  • Azoknak, akiknek a szem környéke ráncos ill. táskás. Ez a szemmasszírozó gyorsítani  fogja a vérkeringést és megelőzi a ráncok, duzzanatok, táskák kialakulását.

     
  • Azoknak, akiknek túlzottan könnyezik a szeme. A készülék használatával lelassul a könnycsatornák feltöltődése és megerősödik a szemlencse, ezáltal megelőzhető a fertőzés kialakulása.

     
  • Azoknak, akik rendszeresen több órán keresztül gépkocsit vezetnek, vagy monoton koncentrálást igénylő munkát végeznek. A masszírozó segítségével kiküszöbölhető a szem kifáradása és ezzel jelentősen csökken a baleset veszélye.

     
  • Azoknak akik számítógéppel, éjszakai műszakban vagy precíziós műszerekkel dolgoznak.


    Magára ismer?

A bejegyzés trackback címe:

https://szemmasszirozo.blog.hu/api/trackback/id/tr62464324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása