Szem- és arcmasszázs minden nap!

Friss topikok

Linkblog

Infó

Szem és arcmasszázs minden nap - otthon!

MINDEN NAP ÚJ INFORMÁCIÓK - CSAK ÖNNEK!

Ha kérdése van a témában, keressen minket:

info@masszazsdepo.hu

+20 9436 110

Vibrációs masszázs

2009.10.19. 12:59 | Kyokei | Szólj hozzá!

A vibrációs masszázs

- edzi a szemkörüli izmokat,

- megszünteti a táskás szemeket,

- ellazítja a fáradt idegsejteket,

- javíthatja, illetve megszüntetheti a rövidlátást

A vibrációs masszázs elsőre szokatlan lehet, mivel arcunk, illetve szemünk környéke nincs hozzászokva ilyen mozgáshoz. Azonban a vibráció jótékony hatásai már az első kezelés után érezhetőek! A szem körüli bizsergés annak jele, hogy a szem körüli erek megteltek vérrel! A vérellátás javítása egyben a terület oxigénellátásának javulásával is jár, így jótékonyan hat a szem körüli táskákra, illetve elménk működésére is!

A vibráció jó esetben nem egy monoton búgást jelent! A professzionális készülékek akár 10-15 féle vibrációs masszázsmódot is kínálnak, melyek különböznek ütemükben, frenvenciájukban, erősségükben. Érdemes ezeket végigpróbálni, hogy megtaláljuk azt a masszázsprogramot, mely számunkra a legkényelmesebb, mégis bír minden jótékony hatással!

 

További információkat olvashat a www.kyokei.hu oldalán!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemmasszirozo.blog.hu/api/trackback/id/tr10464356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása